Fotografska mrcina “Nikon D200″

Ta vikend mi je delal družbo Nikon D200,… Sedaj bo padlo vprašanje pa od kod spet nov fotoaparat:) - Spet ena pohvala na račun podjetja Olympus, ki mi je zaupal da malce potestiram konkurenco. Ker je pri designu vsaka malenkost pomembna imamo pač vse modele Nikona, Canona, Panasonica, Konice, Minolte, Sonya itd,… da lahko primerjamo prednosti in slaboste tega in onega modela. Za ta vikend sem si izbral model Nikon D200. Najprej morem povedat da načeloma Olympus v tem razredu nima konkurenčnega modela,… Vem sicer kaj pride ven letos in drugo leto in čez nekaj let pri Olymposu, ampak vam nažalost teh informacij ne smem izdati, ker so pač poslovna skrivnost podjetja.

D200 je res hudo dober model, sploh za tako ceno ponuja kar naveč kar je možno dobiti od kvalitete fotografije in izdelave ohišja, malenkosti ki so me motile jih je zanemarljivo malo.

Oglejte si nekaj fotografij ki sem jih napravil s tem modelom v galeriji tretjega tedna in presodite sami.
Za nameček pa še pogled na mrcino, ki kar vabi k uporabi:)

Nikon D200   Nikon D200

2 Responses to “Fotografska mrcina “Nikon D200″”

  1. Aleš Says:

    Opa. Zdaj si pa res dobil pravi aparat v roke ;)
    Vidim, da ob delu tudi uiživaš in naj bo tako še naprej!
    Lahko prineseš kaj objektivov domov? :D :P

  2. admin Says:

    Hehe, objektivov malo morje za testirat…. Sam ko so vsi pregrešno dragi. Čaka nas pa kr lep kupček novosti na fotografskem področju. O modelih ne smem preveč govorit, ker so pač še skrivnosti posameznih podjetij. :P

Leave a Reply