Kreta 007

Kreta ali Bond 007? Eno ali isto?

Počasi prihajam k sebi, ampak res počasi. Deset (10)  žurerskih dni pusti posledice še na tako zateglem študentu/ki. Tukaj pride prav kakšen tihi doping, s tem mislim da si kje čez dan utrgaš kakšno urico spanca več, ker ponoči se ne spi ampak žura. Tematski žuri na Kreti, ki so že 11 let isti ampak še vedno zažigajo. Za posladek kot vsako leto Kingstoni odsekajo pravi “beach party” sredi dneva. K odličnemu vzdušju pa pripomorejo še sonce, brhka in (pre)potrebna telesa ter obvezni alkohol, ki teče v potokih. Naj omenim tudi letošno zanimivost “Greek Nighta”. Odkar slavna agencija za mlade z imenom Collegium organizira Absolventske izlete na Kreto se je letos prvič zgodilo, da nam je uspelo na grškem večeru spiti celotno zalogo vina! (bravo naši).
Slovenski in hrvaški DJ-i si ga kurili na polno, kapo dol. Edino Grki so ga fiksali s štromom. Na Hit Party-ju jim je uspelo 3× ostati brez elektrike. Pika na i pa je bil 10 minutni popolni mrk. Vam povem tema kot v rogu. Nastal je vsesplošni “šlatando”, mogoče bomo priča tudi kakšnemu naraščaju čez 9 mesecev. :)

Vseskozi pa mi je delala družbo moja najdražja, najbolj zvesta, poštena in potrebna da jo vedno bolj in bolj pritiskam na spožilec, hja kdo drug kot digitalna kamera :). Mitja hvala za PRO objetiv, se še priporočam. Dosti nakladanja, naj fotke povedo, kako smo se imeli. Link na celotno galerijo.

Beach Party    Beach Party - Kingston    Boat Party

Greek night    Hersonissos    Hersonissos

Leave a Reply