Archive for marec, 2008

Pop Design Maraton + Bruc ‘08

ponedeljek, marec 31st, 2008

Štajerci so zakon! …so zapisali na uradni spletni strani Pop Design banda. Še en dokaz več, da ga znamo zažurat in organizacijsko speljat koncert tako kot se šika. Kapo dol ŠKMŠ-ju in vam obiskovalcem, ki ste dvorano napolnili v lepem številu. Tako na oko naj bi vas bilo nekje med 350-400, če štejem poleg tudi tiste, ki so večino časa preživeli naslonjeni na šank :).

Pop Design - kitarist

Pop Design

Pop Design & ŠKMŠ staff

Tokrat sem imel funkcijo organizatorja in za fotkanje enostavno ni bilo časa. Le te ki jih vidite na spletu pa je z veseljem posnel fotograf Mitja Jager. Klik do galerije.

Krasna si bistra hči planin…

sreda, marec 19th, 2008

… je zapisal Gregorčič. In res je tako. Vse premalo se zavedamo kakšne lepote premore naša preljuba deželica na sončni strani alp. Pravijo, da je voda le odsev neba, ampak čemu je potem Soča zelena in ne modra, takšno kot je nebo? Hmmm?

Fotografije so nastale med sprehodom od velikih do malih korit vzdolž Soče. Pomlad pa je naznanil tudi teloh.

Soča

Soča

teloh

Kanin & ŠKMŠ

petek, marec 14th, 2008

Uživaško smučarski teden se je prevesil v drugo polovico. Kanin nas je predvčerajšnjim presenetil s pol metra celca na 2m podlage in sončkom. Seveda ga ni navdušenca med nami, da ga ne bi zarezal “po deviško” in vmes poiskal še kakšno varno “jumpo” ter se poln adrenalina podal še enkrat na vlečnico in spet znova in znova…

Pogled na megleno dolino
Pogled na megleno dolino (prvič)

Pogled na megleno dolino (drugič)
Pogled na megleno dolino (drugič)

Za tole je potrebno imeti jajca
Za tole je potrebno imeti jajca (ga prepoznate?)

Snežak
Vmes smo našli tudi čas za izdelavo Snežkota :)

Jump
Tudi za takšne stvari je bil čas

Galerija fotk pa se nahaja tukaj. KLIK