Archive for the ‘Feštarimo’ Category

Škisov tržjak ‘08

ponedeljek, maj 19th, 2008

Letos po dolgem času ni deževalo, ampak nas je grel pomladanski sonček, ki ni skoparil s temperaturo. Prizorišče Ilirija se je že čez dan napolnilo tako kot že dolgo ne. Še en dokaz več da študentski klubi v Sloveniji delajo s polno aktivnostjo in si želijo še več tovrstnih dogodkov. 55 registriranih študentskih klubov se je tako predstavilo z raznimi kulinaričnimi specialitetami, ki so značilne za posamezni kraj od koder prihajajo. Tako je bilo moč poskusiti vse od prekmurske gibanice, šentjurskih jajc (tudi letos smo jih spekli 250, ki so mimogrede pošle prej kot v 2 urah!!!), pa do vrhunsko goriško-vipavske rdeče kapljice.

Trije odri raznolike glasbe je bila le še pika na i za doživitev kulturno-zabavnega popoldneva, ki se je zaključil v poznih jutranjih urah. Za presenečenje večera je poskrbela skupina Destroj, v samem napovedniku pa je bilo moč slišati preverjeno kvaliteto kot so Big Foot Mama, Elvis Jackson, Orleki ter Zmelkoow.
Nekaj foto utrinkov, več pa v celotni galeriji. Klik!

ŠKMŠ team in superman Moyuta
ŠKMŠ team - le del njega

trznica02.jpg

trznica03.jpg

Nekatere omagajo kaj kmalu :)

Destroj in huda light scena
Destroj in huda light scena

DJ stage
DJ stage

Klik do galerije fotk!

 

Pop Design Maraton + Bruc ‘08

ponedeljek, marec 31st, 2008

Štajerci so zakon! …so zapisali na uradni spletni strani Pop Design banda. Še en dokaz več, da ga znamo zažurat in organizacijsko speljat koncert tako kot se šika. Kapo dol ŠKMŠ-ju in vam obiskovalcem, ki ste dvorano napolnili v lepem številu. Tako na oko naj bi vas bilo nekje med 350-400, če štejem poleg tudi tiste, ki so večino časa preživeli naslonjeni na šank :).

Pop Design - kitarist

Pop Design

Pop Design & ŠKMŠ staff

Tokrat sem imel funkcijo organizatorja in za fotkanje enostavno ni bilo časa. Le te ki jih vidite na spletu pa je z veseljem posnel fotograf Mitja Jager. Klik do galerije.

Pust širokih ust.

torek, februar 5th, 2008

Pustna sobota se je izkazala za odlično. Vse skupaj se je odvijalo v šentjurskem Pošta baru, ki nas spet ni pustil razočarane. Verjeli ali ne, zmanjkalo je celo Jagger-ja in smo, hočeš-nočeš prešli na krilatega bika z dodatkom vodke :D . Slednji je pustil posledice, saj se po njem kar težko zaspi. Je pa res da mi prebujanje ni povzročalo težav, saj sem nočni spanec zadostil le z 4 urami. Drugič pijem vino ali pivo.

Tigrica
Tigrica

Šentjurski kavbojki
Ju prepoznate ?

Več fotk pa kot ponavadi v spletni galeriji. Klik!