Archive for the ‘Šport’ Category

Triglav 6.

torek, julij 29th, 2008

Pred nekaj meseci je padla ideja, da popeljem druščino ŠKMŠ na vrh našega največjega “očaka” z imenom Triglav. 2864m se mogoče sliši malo, ampak vseeno za nekatere dovolj veliko da ostane “musklfiber” še dan ali dva po tem ko z gore sestopiš. Četica 9 prijavljenih, od tega 6 tisith, ki so bili deležni na vrhu štrika in priznanja da so posali pravi Slovenci/ke. Jah tisti, ki še niste bili na vrhu, nažalost baje niste pravi Slovenci. Kdo si je to izmislis ne vem, res pa je da sem ta rek slišal že iz mnogih ust.

Triglav v megli
Triglav odet v meglo - pogled iz doline Vrat

Delegacija ŠKMŠ
Udeleženci odprave - pred štartom :)

Sara Zupanc
Sara Zupanc - edina udeleženka nežnejšega spola

Mladi kozorog
Mladi kozorog - pogled kot na zeleni steklenički

Triglav s Kredarice
Pogled na Triglav s Kredarice

Aljažev stolp in osvojen vrh - 2864m
Osvojen vrh ob Aljaževem stolpu - 2864m

Relax
Sprostitev ob smaragdni Bistrici - v dolini Vrat

Več fotografij pa v spletni galeriji na naslovu:
http://triglav2008.miransmid.com

Kanin & ŠKMŠ

petek, marec 14th, 2008

Uživaško smučarski teden se je prevesil v drugo polovico. Kanin nas je predvčerajšnjim presenetil s pol metra celca na 2m podlage in sončkom. Seveda ga ni navdušenca med nami, da ga ne bi zarezal “po deviško” in vmes poiskal še kakšno varno “jumpo” ter se poln adrenalina podal še enkrat na vlečnico in spet znova in znova…

Pogled na megleno dolino
Pogled na megleno dolino (prvič)

Pogled na megleno dolino (drugič)
Pogled na megleno dolino (drugič)

Za tole je potrebno imeti jajca
Za tole je potrebno imeti jajca (ga prepoznate?)

Snežak
Vmes smo našli tudi čas za izdelavo Snežkota :)

Jump
Tudi za takšne stvari je bil čas

Galerija fotk pa se nahaja tukaj. KLIK

bOOm Wikend na Kopah

četrtek, januar 24th, 2008

Minuli vikend sem(smo) ga odboardal na Pohorsko hribovje in sicer v samo osrčje Kop pogledat kako funkcionira nova 4 seda “Kaštivnik”. Vseh, ki damo kaj nase in na smučarsko, športno udejstvovanje nas je bilo 11 komadov. Jeah, totalno moški team, vsi seveda prijatelji g. Vinka :P . Prtljažnik se je šibil pod težo 25l pletenke.

Takoj po prihodu na samo mesto dogajanja me je omamil svež vonj po naravnem snegu in seveda skoraj pomladansko sonce. Kazalec v avtomobilu je kazal na +7 °C in takoj sem naredil posnetek za na blog. :)

Kope
Pogled v megleno dolino.

Smukaški Team
Smukaški Team

Več fotk pa v galeriji.

Uspešna otvoritev smučarij€

petek, december 21st, 2007

Poln navdiha, sem že doma iz sončne Italije. Naš smukač Jerman se je v Val Gardeni odrezal odlično, sem ga gledal v živo. Povem vam, samo ob pogledu ko ti švigne mimo oči smukač z malce več kot 100km/h postane strah še tako pogumnega. Dolinice okoli Sella Ronde so bile simpatične in verjetno se tja še vrnem. Glede na to da sem sezono dobro začel, upam da letos naredim kakšen smučarski dan več kot lani. Aja, pa še link do fotk. Nekaj pa sem le poslikal, čeprav me je na višini 2500+ parkrat kar pošteno zanohtalo, preden sem si prišel gor, da lahko fotografiram celo v rokavicah :)

Sončno jutro v Arabbi    Pred spustom v dolino    Snežna pravljica na višini 2500m+

Arabba - Dolomiti

torek, december 11th, 2007

Iz boarda sem potegnil prah in letos malce prej odhitel na bele strmine v meni zelo priljubljeno Italijo. Še eden tistih, ki se pač s slovenskimi smučišči ne zadovolji povsem :). Tokratna destinacija je v osrčje Dolomitov in sicer vasica Arabba. Apartmaji so baje nabito razprodani, organizacija ski-openinga pravtako na višku. Baje nas čakajo odlični apres ski party in pancar fešta…. Upam, da bo še kaj časa za smuko. Nič, grem delat spisek kaj vzeti poleg, da slučajo ne ostane kaj pomembnega doma.

S slikovnim materialom vam postrežem, ko pridem nazaj. Takole spodaj pa naj bi zgledalo,… hudoooo :)

arabba1.jpg   arabba2.jpg