Archive for the ‘Popotovanja’ Category

Krasna si bistra hči planin…

sreda, marec 19th, 2008

… je zapisal Gregorčič. In res je tako. Vse premalo se zavedamo kakšne lepote premore naša preljuba deželica na sončni strani alp. Pravijo, da je voda le odsev neba, ampak čemu je potem Soča zelena in ne modra, takšno kot je nebo? Hmmm?

Fotografije so nastale med sprehodom od velikih do malih korit vzdolž Soče. Pomlad pa je naznanil tudi teloh.

Soča

Soča

teloh

Bratislava - Slovaška prestolnica

torek, januar 15th, 2008

Še v starem letu, torej 2007, smo se odpravili z avtobusi v populrno, zabavljaško, žurersko Bratislavo. Moram priznat da je tudi tokrat Collegiumu uspelo privabit ogromno količino razuzdanih najstnikov. No tudi osebkov naših let, zabave željnih je bilo dovolj. :)  Ob vseh ogledih in 2 hudih žurih, sem potreboval kar nekaj dni reinkarnacije, da sem spet prišel k sebi. Jebeni alkohol, ups. Zmotno je namreč dejstvo da je Slovaška še vedno poceni, ker so redbull vodke dosegle ceno na silvesterski večer kar 100SK = 3,12€. Za tolažbo so bile cene vsaj 1 dan pred silvestrom precej nižje. Pivo ali bambus = cca 1€. :D

Omar Naber v soju žarometov    Utrinek iz vinske kleti.

Upam, da v prihodnosti napišem kakšen konkreten prispevek, da ne boste rekli, da ga samo okoli “vandram”. Pa še galerija fotk iz Bratislave. klik

Kreta 007

četrtek, oktober 11th, 2007

Kreta ali Bond 007? Eno ali isto?

Počasi prihajam k sebi, ampak res počasi. Deset (10)  žurerskih dni pusti posledice še na tako zateglem študentu/ki. Tukaj pride prav kakšen tihi doping, s tem mislim da si kje čez dan utrgaš kakšno urico spanca več, ker ponoči se ne spi ampak žura. Tematski žuri na Kreti, ki so že 11 let isti ampak še vedno zažigajo. Za posladek kot vsako leto Kingstoni odsekajo pravi “beach party” sredi dneva. K odličnemu vzdušju pa pripomorejo še sonce, brhka in (pre)potrebna telesa ter obvezni alkohol, ki teče v potokih. Naj omenim tudi letošno zanimivost “Greek Nighta”. Odkar slavna agencija za mlade z imenom Collegium organizira Absolventske izlete na Kreto se je letos prvič zgodilo, da nam je uspelo na grškem večeru spiti celotno zalogo vina! (bravo naši).
Slovenski in hrvaški DJ-i si ga kurili na polno, kapo dol. Edino Grki so ga fiksali s štromom. Na Hit Party-ju jim je uspelo 3× ostati brez elektrike. Pika na i pa je bil 10 minutni popolni mrk. Vam povem tema kot v rogu. Nastal je vsesplošni “šlatando”, mogoče bomo priča tudi kakšnemu naraščaju čez 9 mesecev. :)

Vseskozi pa mi je delala družbo moja najdražja, najbolj zvesta, poštena in potrebna da jo vedno bolj in bolj pritiskam na spožilec, hja kdo drug kot digitalna kamera :). Mitja hvala za PRO objetiv, se še priporočam. Dosti nakladanja, naj fotke povedo, kako smo se imeli. Link na celotno galerijo.

Beach Party    Beach Party - Kingston    Boat Party

Greek night    Hersonissos    Hersonissos